Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι σκόραρε από τόσο δύσκολη γωνία ο Salah»

Henderson: «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι σκόραρε από τόσο δύσκολη γωνία ο Salah»

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις συνέχισε χθες το βράδυ ο Jordan Henderson στην Αυστρία και μίλησε για το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε ο Mohamed Salah στο δεύτερο ημίχρονο και για την εμπειρία που έχουν πλέον οι Reds στην Κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Για το τέρμα του Mo είπε:

“ Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι σκόραρε από τόσο δύσκολη γωνία. Ήταν ένα φανταστικό τελείωμα. Περίμενε λίγο παραπάνω για το γκολ του με τις ευκαιρίες που έχασε, αλλά συνέχισε και ήταν μια μόνιμη απειλή σε όλο τον αγώνα. ”

“ Θα χάσεις κάποιες ευκαιρίες και θα σκοράρεις κάποιες άλλες. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Εκείνος όμως συνέχισε και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Έκανε μια πολύ καλή κίνηση και ένα υπέροχο τελείωμα. ”

Για την εμπειρία που έχει πλέον η ομάδα στο Champions League:

“ Πλέον έχουμε μεγάλη εμπειρία στο Champions League. Είναι μια δύσκολη διοργάνωση και έχει πολλές καλές ομάδες. ” Είπε ο Henderson.

“ Η πρόκριση έχει κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι όλες τις φορές και έχουμε καταφέρει να την πάρουμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. ”

“ Έχουμε ανταπεξέλθει πολύ καλά στις δυσκολίες και πρέπει να κάνουμε το ίδιο και στα knockouts. ”

Για την χθεσινή νίκη:

“ Ξεκίνησαν (Salzburg) τον αγώνα πολύ καλά, αλλά συνολικά εμείς αξίζαμε την νίκη. Αμυνθήκαμε πολύ καλά ως ομάδα και κρατήσαμε το clean sheet που είναι πολύ σημαντικό. ”

“ Σκοράραμε δύο όμορφα γκολ και για να είμαι ειλικρινής, θα έπρεπε να είχαμε βάλει περισσότερα.”

Τέσσερα γκολ στο Champions League για τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com